Bedrijfsadministraties

MARVATO tax

Bedrijfs- administraties

Altijd inzicht in uw cijfers met Exact Online.

Online boekhouden 2.0

Geen gedoe met losse bonnetjes en facturen. Lever uw administratie eenvoudig digitaal aan. 

Zo heeft u altijd inzicht in uw cijfers!

Exact online

MARVATO zet uw administratie op in Exact online.  Zo staat uw administratie volledig en veilig in de cloud.


Via onze accountantsmodule kunnen wij u het het pakket beschikbaar stellen tegen een fractie van de prijs als u het zelf aanschaft.

Facturatie module

Als klant van MARVATO kunt u gratis gebruikmaken van de Exact online facturatie module.

Zo stuurt u met het grootste gemak uw (digitale) facturen naar klanten. Met een druk op de knop kunt u betalingsherinneringen verzenden.

Offerte module

Als klant van MARVATO kunt u gratis gebruikmaken van de Exact online offerte module.

Zo maakt u in een handomdraai een professioneel offerte. Als de klant deze goedkeurt, kunt u deze gelijk omzetten in een factuur.

Gratis app

U kunt de Exact app downloaden voor smartphone of tabloid. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw cijfers.

Op het dashboard ziet u in één oogopslag hoeveel omzet en winst u heeft gemaakt. Daarnaast heeft u direct inzicht in de openstaande facturen.

Digitale administratie

Een betrouwbare en efficiënte boekhouding vormt de basis voor ieder bedrijf. Hierop kan de ondernemer beslissingen nemen of zijn beleid bijsturen. Zo maak je plannen voor de toekomst van het bedrijf.

Daarnaast is de administratie de basis voor de jaarcijfers en fiscale aangiftes. Ook bij de rechtsvormkeuze, zoals eenmanszaak, vof of b.v., is een goede administratie onmisbaar.

Ook bij het aanvragen van bedrijfsfinancieringen is een goede administratie onmisbaar. Hieruit worden de financiële rapportages en prognoses gevormd.

Bij MARVATO zorgen we dat uw bedrijf een goede administratie heeft die altijd toegankelijk is. Deze staat volledig in de cloud.

U kunt documenten zowel fysiek als digitaal aanleveren. Wij verwerken deze op de juiste grootboekrekeningen. Digitale facturen slaan wij op bij de boeking. Zo heeft u een extra backup voor de bewaarplicht van zeven jaar.